ALBETA MARBLE

 

Albeta Marble is one of the finest quality of marble.  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. Albeta Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly. This is practically verified by the buildings  and numerous temples, mosques, churches and monuments in India. Albeta Marble can be used for flooring, wall cladding, front elevations , borders & other designing purpose. Albeta Marble can be placed in Dinning spaces, Bedrooms, bathrooms, lobby’s a & many other places and bring attractiveness overthere. Albeta Marble is widely demanded in Personal Homes as well as Commercial Projects.

Kishnagarh is Asia’s Largest Marble Market. More than 9000 Marble sellers are available here at one place. In Kishangarh, there are 750 Gangsaw estabilished which are manufacturing marble slabs & tiles.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

  1. What is Albeta marble ?

Ans  :  Albeta Marble is one of the finest quality of marble.  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. Albeta Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly

2. Which sizes are available in Albeta marble ?
Ans In Albeta marble ,one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.feet. Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Albeta marble ?
Ans :-Basically Albeta marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

 

makrana black aldeto
makrana black aldeto

04. What is negative points of Albeta marble?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase secong quality of Albeta marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Albeta marble ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Albeta marble quality and sizes. If you will purchase
Albeta marble tiles then that will cost you cheap.

Q6. Is figure designs are available in Albeta marble ?
Ans. Yes too many designs are available .

07.After fitting of Albeta marble , how much time polish is require again on
Albeta Marble?
Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Albeta marble .
Q8.. What is the life of Albeta marble ?
Ans:- Albeta marble is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Albeta, Albeta, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Albeta Marble, Albeta Marble color, Albeta Marble Types, Albeta Marble rates, Albeta Marble Prices, Albeta Marble floorings, Albeta Marble designs, Albeta Marble in Albeta, Albeta Marble in India.